Скільки цукру додати до настоянки?

Також солодку настоянку можна готувати наступним способом: до 1 л спирту додати вказану в рецепті гірких та пряних настоянок кількість фруктів, ягід чи прянощів; туди ж додати цукор із розрахунком 50-300 г цукру на 1 л. Цукор можна замінити медом.

Від 160 до 300 грамів цукру на літр, інколи ж і вище. Стільки цукру заглушує всі нюанси смаку та недоліки, у тому числі, гіркоту чи спіритуозність (присмак горілки). Якщо ви не любите надто солодкі наливки, просто не додавайте цукор або обмежтеся сотнею грамів на літр напою.

Настоянки – це міцні алкогольні напої, які отримують шляхом наполягання алкоголю на ягодах, фруктах, травах або горіхах. Зазвичай ще додають цукор, спеції, лікери. При цьому цукор щодо смаку грає дуже важливу роль — він «витягує» смак, робить його яскравішим.

Підсолоджувачі 2. Цукор. Знайдеться на кожній кухні, у правильних кількостях непогано пом'якшує горілкуАле може давати помутніння, а в разі поганої якості – ще й неприємний запах.

Related Post