Коли не жарко, коржі для Наполеона можна зберігати 3-4 дні, медові, для Рижика – тиждень. Не бійтеся, що вони засохнуть. Після змащування кремом коржі просочаться і все буде гаразд.
Медовик – 36 годин при кімнатній температурі до +20 градусів і 120 годин при зберіганні в холодильній камері. Торт «Наполеон» – 48 години, проте термін зберігання десерту, що має у своєму складі консервант, збільшується до 120 годин.
Такий торт – один із найкращих варіантів для тих випадків, коли планується великий збір гостей. Тому що коли багато приготування, можливість зробити щось заздалегідь дуже цінна, а тісто для цього торта дійсно чудово зберігається у холодильнику кілька днів, а у морозильнику майже скільки завгодно.