Так як гранолу складається з натуральних елементів, то вона надзвичайно корисна, а "море" клітковини, яке вона містить, гарантує швидке насичення. Дієтологи рекомендують вживати гранолу тим, хто сидить на дієті, вранці як корисний сніданок, щоб забезпечити себе енергією та почуттям ситості до обіду.
За словами нутриціолога, щоб уникнути проблем зі здоров'ям, день бажано вживати не більше 200 грам граноли. «Гранолу можна їсти і кожен день, але бажано трохи більше 200 грн. Це з тим, що сам собою продукт має досить високу калорійність.
Гранолу Гранолу вважається корисним продуктом, і багато ізраїльтян їдять її на сніданок з йогуртом або молоком. Однак гранолу дуже калорійна через що входять до її складу цукру та жирів. Це теж по суті ласка, а не корисна їжа.