Делікатесна слабосолона форель — продукт не лише смачний, а й дуже корисний. У її складі є амінокислоти, фосфор, йод, селен, залізо, вітаміни, поліненасичені жирні кислоти. Засолити рибу можна, можливо і в домашніх умовах, але більшість з нас воліє купувати готову продукцію в магазині.
Форель слабосолона приносить людині такі вітаміни: D, В12 та A. М'ясо форелі досить жирне та містить чимало вітамінів і, особливо, кислоти омега-3 (calorizator). Вона відіграє у підтримці правильного рівня холестерину. Значно стимулює роботу мозку.
Форель слабосолона Своя рибка
Енергія 134 ккал | |
---|---|
Білки 16 г | Вуглеводи 0 г |
Жири 8 г | Волокна 0 г |