Скільки м'яса має бути у пельменях?

Згідно з ГОСТ 33394-2015 «Пельмені заморожені. Технічні умови», у пельменях масова частка начинки має становити не менше 50% від загальної ваги напівфабрикату.Oct 14, 2019

Скільки фаршу потрібно на 1, 2, 3.. Щоб зліпити 1 кг пельмішок потрібно взяти 400-500 г. борошна вищого ґатунку, 2 курячі яйця, 1 склянку води та сіль, а також 400-500 г. м'яса і 1-2 цибулини для начинки.

За стандартом ГОСТ пельменях масова частка начинки повинна становити щонайменше 50% від загальної ваги.

Категорія У присвоюється пельменямколи в рецептурі м'ясного фаршу масова частка м'язової тканини становить від 40 до 60%.

Related Post

Скільки калорій у курячому печінковому паштеті?Скільки калорій у курячому печінковому паштеті?

Харчова цінність страви «Куриний печінковий паштет» (на 100 г): Калорії: 155.1 ккал. Білки: 14.2 гр. Харчова цінність та хімічний склад "Паштет печінковий, консерви". Нутрієнт Кількість % від норми 100 г

Скільки дружин у саудитів?Скільки дружин у саудитів?

Салман ібн Абдул-Азіз Аль Сауд Батько Абдул-Азіз ібн Абдуррахман Аль Сауд Мати Хасса бинт Ахмед ас-Судайрі Дружина Султана ас-Судайрі Фахда Аль Хіслаян Сара ас-Сабії Мудаві ад-Давіш Султана аль-Халіді Діти сини: