Скільки мікрон має бути фольга для запікання?

У харчових цілях фольга використовується різної товщини, для приготування м'яса, курки та риби краще вибирати не менше 14 мкмчим більше товщина фольги, тим вище буде температура під фольгою, і відповідно менше час приготування страви. Для приготування овочів буде достатньо фольги щільністю 9-11 мкм.Aug 12, 2019

суперміцний – 14 мкм; міцний – 11-12 мкм; стандартний – 8,9 мкм; для багаття та гриля – 20 мкм.

Опис Алюмінієва харчова фольга 10 метрів завтовшки 14 мікрон. Підходить для запікання в духовці. Можна використовувати для захисту газової плити від жиру.

Пакувальна фольга випускається з завтовшки до 0,2 мм, мінімальні значення товщини – 0,006 мм. Алюмінієвий прокат, товщина якого перевищує величину 0,15 мм, прийнято вважати вже листами або плитами. Поряд із звичайною фольгою так само можна придбати надтонкий матеріал, товщина якого не перевищуватиме 0,006 мм.

Related Post

Що потрібно для монетизації ВК?Що потрібно для монетизації ВК?

Стати учасниками програми можуть усі спільноти, які відповідають правилам програми монетизації та регулярно публікують оригінальний відеоконтент. Для участі потрібно подати заявку на спеціальній сторінці . Мінімальна кількість учасників спільноти –

Що краще кран чи вентиль?Що краще кран чи вентиль?

Істотна відмінність між цими двома типами трубної арматури полягає в тому, що вентиль конструктивно призначений для регулювання потоку рухомої речовини. Кран здатний працювати тільки в режимі “відкрито/закрито”, проміжних варіантів положення