У харчових цілях фольга використовується різної товщини, для приготування м'яса, курки та риби краще вибирати не менше 14 мкмчим більше товщина фольги, тим вище буде температура під фольгою, і відповідно менше час приготування страви. Для приготування овочів буде достатньо фольги щільністю 9-11 мкм.Aug 12, 2019
суперміцний – 14 мкм; міцний – 11-12 мкм; стандартний – 8,9 мкм; для багаття та гриля – 20 мкм.
Опис Алюмінієва харчова фольга 10 метрів завтовшки 14 мікрон. Підходить для запікання в духовці. Можна використовувати для захисту газової плити від жиру.
Пакувальна фольга випускається з завтовшки до 0,2 мм, мінімальні значення товщини – 0,006 мм. Алюмінієвий прокат, товщина якого перевищує величину 0,15 мм, прийнято вважати вже листами або плитами. Поряд із звичайною фольгою так само можна придбати надтонкий матеріал, товщина якого не перевищуватиме 0,006 мм.