Скільки може зберігатись вершковий суп?

Затверджені санітарні норми кажуть, що супи відносяться до категорії продуктів, що швидко псуються: За стандартами рідкі страви потрібно з'їсти протягом трьох годин після приготування. Якщо суп попередньо остудити, то його термін зберігання в холодильнику складе до 18 години при температурі 2–4 °С.

2 років Пасту томям у заводській упаковці зберігають протягом 2 років за кімнатної температури. Відкриту банку тримають у холодильнику 1 місяць.

Термін зберігання супу із консервів.

Вид консервів, з яких готується супТермін зберігання страви
Суп з м'ясних консервівВід 2 до 5 днів
Суп із рибних консервів1 день, максимум 2 дні
Суп з грибних консервівМаксимум 3-4 дні

May 3, 2019

Related Post