Затверджені санітарні норми кажуть, що супи відносяться до категорії продуктів, що швидко псуються: За стандартами рідкі страви потрібно з'їсти протягом трьох годин після приготування. Якщо суп попередньо остудити, то його термін зберігання в холодильнику складе до 18 години при температурі 2–4 °С.
2 років Пасту том–ям у заводській упаковці зберігають протягом 2 років за кімнатної температури. Відкриту банку тримають у холодильнику 1 місяць.
Термін зберігання супу із консервів.
Вид консервів, з яких готується суп | Термін зберігання страви |
---|---|
Суп з м'ясних консервів | Від 2 до 5 днів |
Суп із рибних консервів | 1 день, максимум 2 дні |
Суп з грибних консервів | Максимум 3-4 дні |
May 3, 2019