Скільки можна зберігати м'ясний рулет?

Зберігати при температурі +2+6 градусів при відносній вологості повітря 75-78% не більше 15 діб.

Існують терміни зберігання м'яса в холодильниках при температурі 4 – 8°С: бутерброди з шинкою та ковбасою – 3 год, м'ясний фарш, голубці з м'ясом – 6 ч., колодязі м'ясні, заливне м'ясо, котлети м'ясні, ковбаси ліверні, кров'яні, сальтисон – 12 ч., м'ясо відварене, ковбаси варені, окіст, рулет, пельмені, курчата відварені – 24 год.

Список страв які можна заморозити готовими: Запечене м'ясо, риба. Рибні та м'ясні рулети. Млинці, млинці з начинкою. Котлети, відбивні.

Купуючи готові рулети, варто звертати увагу на термін зберіганнятому що він досить короткий. Рулет курячий зберігається при температурі від 0 до + 8°С не більше 7 діб, у вакуумній упаковці до 15 діб.

Related Post