Розморожені млинці, сирники та оладки зберігають у холодильнику не більше двох діб. А ось від зберігання вже розігрітих і приготовлених продуктів краще відмовитися, оскільки чим довше після приготування зберігається продукт, тим активніше розвиваються в ньому патогенні мікроорганізми.
Термін та умови зберігання: 14 діб при температурі від 2 до 6˚C, після розтину зберігати трохи більше 12 годин за нормальної температури від 2 до 6˚С межах загального терміну придатності.
Ви можете загорнути оладки у фольгу і просто покласти в холодильник або зберігати у герметичному контейнері. Вони добре зберігаються у холодильнику до тижня. Якщо у вас залишилося багато оладок, їх можна заморозити.
Правила та терміни зберігання продуктів, що швидко псуються
М'ясні страви | 48 годин |
---|---|
Салати з олією | 18 годин |
М'ясні салати | 6:00 |
Страви з овочів | 24 години |
Супи на м'ясному бульйоні | 24 години |
•Nov 22, 2021