Скільки потрібно готувати печінку?

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40–45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4–5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння субпродукт буде жорстким.

Смажіть приблизно 1-2 хвилини (залежно від розміру шматків). Як тільки шматочки печінки змінять свій колір на зрізі до половини, переверніть печінка на інший бік і досмажте її до готовності (приблизно 1-2 хвилини). Смажена яловича печінка готова.

Смажити печінка з одного боку приблизно 1 хвилину, після чого перевернути на інший бік і ще трохи обсмажити. Готовність печінки визначається так: при проколюванні шматка з нього повинен виділятися прозорий сік. Якщо ж виділяється кров, значить, печінка ще просмажилася недостатньо.

Related Post

Чим закушують ракію?Чим закушують ракію?

Пити ракію прийнято зі спеціальних невеликих чарок маленькими порціями максимум по 50 мл. Кожен ковток слід негайно закусувати, для цього підійдуть в'ялене м'ясо, різноманітні сири та соління, але найкраще –