Скільки потрібно крем чизу на торт 18 см?

Наприклад, за основу візьмемо торт діаметром 18 см та 10 см у висоту, то його повного вирівнювання знадобиться 550 – 600 гр кремчиза. Чим рівніше торт спочатку, тим менше крему вам буде потрібно.

Торт має стабілізуватися в холодильнику мінімум 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того як торт стабілізувався у холодильнику, починаємо вирівнювання. Існує два способи нанесення крему на торт. Перший спосіб – нанесення крему з мішка, другий – нанесення крем-чиза спатулою торт.

Можна, можливо, але з деякими застереженнями. Вершковий крем має найкращий смак та консистенцію саме в день приготування. Його зовсім неважко зробити вранці, перед тим, як ви почнете прикрашати торт. Якщо ж цей момент настане лише за кілька годин, крем можна накрити плівкою і поставити у прохолодне місце.

Related Post