Термічна обробка триває не менше 20-ти хвилин. Незалежно від того, вариться свинина або смажитися, яйця глистів повинні загинути.Nov 22, 2017
Для того щоб вбити яйця більшості глистів або сальмонелу, м'ясо необхідно обробляти півтори години при максимальній температурі. Яйце глиста ви вб'єтеся та й від м'яса не залишиться нічого корисного.
Свинина – найбільш популярне м'ясо у світі та водночас найбільш небезпечне. Саме у свинині часто "кишать" паразитичні черв'яки, які провокують тяжкі захворювання у людей. Про це у коментарі розповів лікар-інфекціоніст Олександр Карловський. "Свинина, звичайно, на першому місці.
Найчастіше для знищення яєць гельмінтів використовують концентровану сірчану кислоту, соляну, азотну, карболову кислоти, креолін, хлорне вапно, дихлоретан, крезол і т.д.