Скільки солі для квашення?

Скільки солі класти в квашену капусту? За класикою: на один кілограм овочів – 25-30 грам солі. І відразу уточнимо, скільки солі у столовій ложці: вказана кількість – це одна столова ложка солі без гірки та з гіркою відповідно.

Не важливо якого обсягу ваша тара та скільки у ній капусти! Важливо залити її розсолом із розрахунку 350-400 грамів кам'яної. солі на 10 л води. Можете хоч у відрі засолити 2-3 качани і залити розсолом 35-40 грам. солі на 1 л води

Основні інгредієнти квашеної капусти – Власне сама капуста, морква та сіль. Пропорції тут такі: на 10 кг капусти слід взяти 200 г солі, краще за великий помел, і 300 г моркви.

Related Post

Скільки камер у крокодила?Скільки камер у крокодила?

Кровоносна система крокодилів відрізняється від такої в інших сучасних рептилій та птахів і вважається найбільш складною серед усіх хребетних. Серце чотирикамерне: має два передсердя та два шлуночки, повністю розділені перегородкою.

Як зробити помпон із тонких нитокЯк зробити помпон із тонких ниток

Протягніть довгу нитку в голку і починайте обмотувати нею обидва кружки разом, притримуючи шаблони рукою так, щоб стиснута всередині них петля не вислизнула. Чим більше шарів ниток намотаєте – тим

 Скільки за часом плодоносять огірки? Скільки за часом плодоносять огірки?

У відкритому грунті огірки здатні плодоносити до трьох місяців, практично до настання перших осінніх заморозків Однак найчастіше збирання врожаю закінчується в середині серпня. – Вибирати варто скоростиглі, переважно самозапильні сорти