Скільки солі на 1 літр води для раків?

Кількість солі, яка використовується для варіння раків, розраховується виходячи з об’єму води: на один літр води береться одна столова ложки солі з гіркою – це мінімальна кількість солі.

Традиційно під час варіння раків у воді, молоці або пиві додають пучок свіжого кропу – бажано, щоб він був із парасольками. Також кидають сіль, приблизно 1 столову ложку на літр рідини.

На 1 кг раків вам знадобиться 3 л води, 5-6 столових ложок солі, кріп і 1 середній лимон.

У середньому раків варять 10-15 хвилин у киплячій воді. Зверніть увагу – саме в киплячій. Тобто відлік часу, скільки хвилин варити раків, слід вести від моменту закипання! Визначити, готові раки чи ні можна за їхнім кольором – після варіння їхній колір змінюється на яскраво-червоний.

Related Post

Скільки калорій спалюється при курінні сигарети?Скільки калорій спалюється при курінні сигарети?

Кардіолог, дієтолог-консультант Асіят Хачирова зазначає, що одна пачка цигарок на день спалює 200 ккал за рахунок збудження нервової системи, що загалом шкідливе для організму. «Нікотин пригнічує синтез гормону греліну, який

Що потрібно зробити, щоб синяк швидко минув?Що потрібно зробити, щоб синяк швидко минув?

Як прибрати синяк, якщо після удару минуло менше доби Відпочиньте! … Зробіть холодний компрес … Нанесіть аптечний крем або гель від ударів без розігрівального ефекту … Намагайтеся тримати забите місце