Максимальний час зберігання дріжджового тіста в таких умовах – 2,5 години. Але якщо в приміщенні дуже жарко, воно може скоротитися до 1 години.
дріжджове – 1 день при температурі 5°-8° та 2 дні при 2°-4°; млинець, листкове – 2 дні; заварне, пельменне, пісочне – 3 дні; на піцу – 3 дні.
У холодильнику Відповідно до державного стандарту сире тісто можна тримати на полиці холодильника від 9 до 36 годин. Точний час залежить від виду продукту або його складових. Перш ніж покласти напівфабрикат на полицю, слід дізнатися, як правильно зберігати тісто в холодильнику.
Масу необхідно тримати в теплі….Створюємо комфортні умови
- Потрібно налити в каструлю окріп і вкрити рушником. На неї поставити посуд з тестом і обернути рушником. …
- Спробуйте включити духовку на 40-50 градусів. …
- Можна укутати ємність рушником і поставити на плиту біля увімкненої конфорки.