«Багато людей вважають, що коричневий, або очеретяний, цукор кращий і корисніший за білий, оскільки коштує дорожче. Однак у будь-якого цукру є одна біохімічна формула. По дії на організм немає різниці, звідки він видобуто: з тростини або цукрових буряків.12 січ. 2022 р.
Що шкідливіше за очеретяний цукор або звичайний?
Дієтолог: тростинний цукор шкідливіший за звичайний За словами дієтолога, голови клініки «Корекція ваги» Олексія Ковалькова, коричневий або бурий цукор, виготовлений з тростини, може бути шкідливішим за традиційний. При цьому він коштує дорожче.
Чому не можна їсти тростинний цукор?
Тростинний цукор має високий (93) глікемічний індекс засвоюваності. Тому з цим продуктом необхідно дотримуватись граничної обережності людям з цукровим діабетом. Відмовитися зовсім або вживати в дуже стриманих кількостях цукор тростинний рекомендується людям зі схильністю до непомірного набору ваги.