Що роблять із мезгою

У класичному виноробстві відокремлена від соку мезга вважається відходом, викидається або використовується для виробництва дистилятів – чачі, граппи тощо. д. Але якщо міцний алкоголь не потрібен, можна зробити друге вино з макухи в домашніх умовах. Підійдуть вичавки винограду, яблук, смородини або будь-яких інших фруктів.19 жовт. 2016 р.

Навіщо потрібна мезга?

Мезга – відхід крохмального виробництва, що використовується на корм худобі, і як сировина для біогазу.

Коли відокремлювати мезгу?

1) спуск вина з чану до завершення бродіння, коли воно ще містить цукор. У таких випадках вино від мезги відокремлюють при щільностях між 1020 і 1010 кг/м3. Тут йдеться про коротке бродіння на меззі (від 3 до 4 днів), що зазвичай рекомендується для вин поточного споживання і в районах з теплим кліматом. Збережена копія

Related Post

Як відправити великий файл: найкращі способи та сервісиЯк відправити великий файл: найкращі способи та сервіси

Зміст:1 Як передати файл, який багато важить?2 Як надіслати файл більше 25 МБ?3 Як передати великий файл поштою?4 Як надіслати файл великого розміру електронною поштою Gmail? В наш час передача