Скільки оцту класти в аджику?

В овочеву масу додати олію, 2 ст. ложки оцту, перець чорний, сіль за смаком.

Зберігати поза холодильником. На 1 л перемелених на м’ясорубці помідорів – 1 склянка часникових часточок і 1-2 ст. ложки солі. Перемелені й підсолені помідори з часником витримати в тазику кілька годин, щоб сіль розійшлася, не забуваючи перемішати хоча б кілька разів, і розлити в стерилізовані банки.

Крім перцю, часнику і солі в аджику можна додати такі прянощі і пряні трави: базилік, уцхо-сунелі, кріп, коріандр, чабер, лавровий лист, майоран і шафран.

Related Post

Чим славиться Угорщина?Чим славиться Угорщина?

Угорщину поряд із Францією називають раєм для гурманів, настільки знаменита її національна кухня, визнана однією з найкращих у Європі. Серед особливостей тутешньої кулінарії називають пристрасну прихильність її до перцю-паприки, цибулі,