Скільки смажити свіжу квасолю?

Квасоля правильно обсмажувати на сковороді із вершковим маслом протягом 3-4 хвилин. На цьому етапі спека може бути закінчена і квасоля готова до подачі. За бажанням можна додати в сковороду панірувальні сухарі, перемішати і нехай. смажиться ще 1-2 хвилини. Квасоля, смажена в сухарях – дуже смачна страва.

Викладіть стручки в киплячу підсолену воду. Кількість солі визначайте на власний смак. Дочекайтеся повторного закипання води. З цього моменту варіть заморожену квасоля 3-4 хвилини, а свіжу – 5-7 хвилин.

Через п'ять хвилин дістаньте один стручок, якщо його смак вас влаштовує, отже, страва готова. Якщо він ще сирий, прокип'ятіть квасоля ще кілька хвилин. Після цього відкиньте її на друшляк, трохи промийте під струменем холодної води. Для покращення смакових якостей злегка обсмажте стручки у сковороді, додавши вершкове масло.

Related Post

Що виділяється на Сонці?Що виділяється на Сонці?

це про-гормон, який виробляється нашою шкірою під впливом УФ-променів, для його вироблення шкірі необхідне сонячне світло. Вітамін D також присутній у деяких харчових продуктах, проте його концентрація значно поступається кількості

Скільки калорій у столовій ложці Тхіни?Скільки калорій у столовій ложці Тхіни?

Її без побоювань можуть використовувати навіть ті, кого мучать шлунково-кишкові розлади. Тахіні багата вітамінами Е, С, В та мінералами такими, як магній, кальцій, залізо, мідь та фосфор. У ній багато

Скільки дітей у Стаса П'єхи?Скільки дітей у Стаса П'єхи?

Ілона Олександрівна Броневицька Едіта Станіславівна П'єха / Дочка Ілона Олександрівна Броневицька — радянська та російська естрадна співачка, кіноактриса, теле- та радіоведуча. Лауреат Всесоюзного конкурсу виконавців "Ялта 88". Вікіпедія Вони прожили