Як зробити зроблені нагетси

Як роблять нагетси на виробництві?

«Найдрібніші шматочки м'яса та шкіри, які можна відрізати, разом із кістками, зі скелетом занурюють у сольовий розчин, дають набухнути і під тиском спресовують.. Виходить сірувата маса текучої суміші. У ній самого м'яса мало, шкіри, звичайно, багато. Плюс уламки кісток та хрящів.

Що входить до складу нагетси?

Філе курки, курячий фарш, сухарі панірувальні, вода питна, олії рослинні рафіновані дезодоровані, меланж, борошно рисове, борошно пшеничне хлібопекарське вищого гатунку, крохмаль картопляний, молоко сухе знежирене, клітковина пшенична, сіль, екстракти спец.

Related Post

Як зробити шарування з дріжджового тістаЯк зробити шарування з дріжджового тіста

Які методи слоения тесту існують? Існують різні види слоїння тіста: шотландська, німецька та ін.. Шотландський спосіб відрізняється тим, що жир для прошарку додають при замісі тесту. Яке тісто потрібне для

Як правильно збирати редуктор заднього містЯк правильно збирати редуктор заднього міст

Як затягувати гайку хвостовика редуктора ВАЗ? Тягнути потрібно в діапазон 140-160Нм. Причому після затягування слід перевірити зусилля на вільний хід редуктора. Воно має бути приблизно 1,3 Нм. Простіше кажучи, редуктор